Laatste nieuws
Twitter van Fondclub bekijken Het actuele weer bekijken Meldingen
2023
Contributie 2023

Zie nieuwsitem
Voor 15 april 2023 betalen
20 euro per LID
Oefenvluchten 2023 zijn bekend!

Vergadering 18 April 2023 2100 uur
Na het inkorven van St. Job
 
NT regeling
5-6-2018 18:30:56

Sportvrienden,

Na wekenlang getreuzel en het tevergeefs zoeken naar het eigen gelijk heeft het bestuur van de ZLU uiteindelijk ingezien dat ook voor hen de spelregels gelden, die in een algemene vergadering van de NPO van 10 maart 2018 zijn aangenomen en voor de ochtendlossingen, de NFO 18 regeling in specifieke gevallen kan worden toegepast. Dit voorstel is samen met de ZLU, NPO, de Noordelijke Fondclubs, Stichting Marathon Noord, Fondunie, SNZH en andere actieve spelers tot stand gebracht. Deze regeling is erop gericht om een zo eerlijk mogelijke uitslag te verkrijgen waarin met name de snelheid een grotere factor wordt dan de afstand. Afgesproken is dat na een jaar een evaluatie zou plaatsvinden.

De ZLU schoffeert een ieder die hun voorstellen afwijst of becommentarieert, door hen "betweters" te noemen. Dit geeft geen pas en een bestuur onwaardig. Doel van deze "open"brief is om te beklemtonen dat de gecreƫerde onzekerheid over het al dan niet doorgaan van de ZLU vluchten, uitsluitend de ZLU kan worden aangerekend.

Tenslotte: wij danken een ieder die zich de laatste weken heeft ingezet om tot een oplossing te komen die zoveel als mogelijk recht doet aan alle fondspelers in heel Nederland.

Voor meer informatie : https://www.dezlu.nl/de-zlu/algemene-regels-nationaal-zlu/

Met vriendelijke groet,

Fred Kramer 

Als pdf lezen >>>

<<< terug
Wij bedanken de sponsors
Zonder sponsors, geen duivensport! Sponsor worden? Informeer naar de mogelijkheden >